.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Εάν υπάρχει κρίση σήμερα, τότε υπάρχει και ένα άλλο πιο αισιόδοξο σενάριο

Να ξεσηκωθούν οι λαοί όλου του κόσμου και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους. Να μην περιμένουν, και να μην επαιτούν, να απαιτούν. Γιατί η ζωή τούς ανήκει. Ο κόσμος είναι φτιαγμένος για να μπορούν να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι με αρχές και αξίες, με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Να ξεσηκωθούν οι νέοι όλου του κόσμου και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Γιατί το μέλλον τούς ανήκει. Να μην περιμένουν. Δεν θα τους δώσει κανείς τίποτε, όσο και αν προσπαθήσουν να τους πείσουν. Γιατί τα γεράκια, όταν πιάσουν το θήραμά τους, χώνουν ακόμη πιο βαθειά τα νύχια τους στις κατασπαραγμένες σάρκες τους. Εάν θέλουν να είναι ρυθμιστές της ζωής τους, δεν πρέπει να αργήσουν. Γιατί τότε θα είναι υπόδουλοι της μιζέριας που οι ίδιοι θα έχουν δημιουργήσει. Να εμπιστευθούν τις καρδιές τους και να προχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά, γιατί ο καιρός είναι λίγος.

Ο κάθε άνθρωπος που γεννιέται σ’ αυτήν τη γη είναι ένα με αυτή τη γη.
• Η γη ανήκει σε όλους και εμείς όλοι ανήκουμε στη γη.
• Η γη δεν τεμαχίζεται και δεν μοιράζεται.
• Ό, τι ο άνθρωπος δημιουργεί η γη το παίρνει πίσω.

Ο κάθε άπληστος άνθρωπος ας τα συλλογιέται αυτά και ας μην είναι παράλογος.
Μπορεί η διαδρομή που θα διανύσει να είναι διαφορετική, η αρχή όμως και το τέλος είναι η ίδια για όλους μας.

Να βρούμε τα περιστέρια και να τα αφήσουμε να πετάξουν ελεύθερα στον ουρανό. Να διαλαλήσουν στα πέρατα της γης και στις σκληρές καρδιές κάποιων ματαιόδοξων όντων, που θέλουν να λέγονται άνθρωποι, να μη ματαιοπονούν. Όσο άπληστοι και αν είναι και όση κακία κι αν βγάλουν από μέσα τους δε θα πετύχουν τίποτε γιατί στο τέλος θα έχουν την ίδια τύχη με τα θύματά τους.

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν πάρει την τύχη του στα χέρια του ο λαός δεν θα γίνει τίποτε.
    Αυτοί μας κοροϊδεύουν και εμείς τους προσκυνάμε. Αντί να τους πολεμάμε.
    Πρέπει να γίνει δίκαιη ανακατανομή του πλούτου που υπάρχει στη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή