.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Χρηματοπιστωτικοί Μηχανισμοί

Πρέπει να καταργηθούν όλοι οι χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Είναι ο μοναδικός τρόπος για να απεμπλακούν όλα τα κράτη από τη δύνη που τα οδηγεί στον αφανισμό.
Αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν στο πέρασμα των αιώνων υπερδυνάμεις που χρησιμοποίησαν όπλα, ατομικές βόμβες, βία και καταστροφές για να αφανίσουν λαούς και έθνη θα το καταφέρουν τώρα οι χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί.
Κάποιοι ανίκανοι και κακοήθης κύριοι μέσα από τα γραφεία τους συμβάλουν στη μεγάλη επικείμενη καταστροφή της ανθρωπότητας. Στηριζόμενοι στην αλαζονεία και ματαιοδοξία τους προσπαθούν να επιβάλλουν την εξουσία τους χρησιμοποιώντας τα spreads και συσσωρεύουν πλούτο πολύ περισσότερο από τις οποιεσδήποτε ανάγκες τους. Πλούτος που συσσωρεύεται και μένει ανεκμετάλλευτος σε, ομόλογα, μετοχές και διάφορα άλλα παραστατικά στις σύγχρονες αποθήκες του πλούτου. Ότι έχουμε να κάνουμε, ας το κάνουμε τώρα γιατί αύριο θα είναι αργά.

Ότι έχουμε να κάνουμε, ας το κάνουμε τώρα γιατί αύριο θα είναι αργά.

2 σχόλια:

  1. Ή αυτό πρέπει(?) να γίνει ή να κερδίσουμε όλοι μας το λόττο ...Κάτι μου λέει Τάσο ότι πιστεύεις και στην ...ανάσταση!
    Δυστυχώς η κερδοσκοπία και η συσσώρευση του πλούτου είναι το φυσικό επακόλουθο ενός συστήματος που αποτελεί πια καθεστηκυία τάξη στον κόσμο μας και εφόσον δεν (?) μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο άνω κάτω θα πρέπει να μάθουμε να την αντιμετωπίζουμε με σύνεση και όχι με σπασμωδικές κινήσεις- βούτυρο στο ψωμί των golden boys και της αιμοδιψούς χρηματοαγοράς.

    Να περάσεις καλά και ΚΑΛΗ Αποspreadοποίηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕς ΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΤΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή